Országos Ultreya 2015.

Gyertek!
Gyertek!
Szeptemberben várunk szeretettel az országos Ultreyára
Újra együtt
Újra együtt
Jó lesz újra együtt lenni! Sok jó ember, sok jó program!
Színes pompás
Színes pompás
... az emberi világ, ha Krisztusnak él!

Jogi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ultreya2015.hu oldal a magyarországi cursillo csoportok éves találkozója szervezésére jött létre. 2015. július 15-től 2015 december 31-ig ingyenesen látogatható. A honlap "Regisztráció" részének használatához azonban szükséges néhány személyes jellegű információ feltüntetése. A rendezvény főszervezője, a honlap szerkesztői és üzemeltetői, mint ezen személyes adatok kezelői, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva kezeli és tartja nyilván megadott személyes adatait. Kizárólag azokat az adatokat tartja nyilván, melyekre a magánszemély, a "Regisztráció" alkalmával válaszolt és ezzel felhatalmazást adott. Az közölt adatokat semmilyen körülmények között nem teszi hozzáférhetővé harmadik Fél számára. A megadott személyes adatok biztonságos tárolását, kezelését a Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetésről szóló 1998. év VI. törvény vonatkozó rendelkezései szerint végezzük.

Jogi nyilatkozat

Az Ultreya 2015. oldalon található valamennyi információ, kizárólag a Cursillo hivatalos rendezvényének;  a 2015.09.19-i Ultreya megszervezésének céljait szolgálja. Az 1999. évi LXXVI. törvény szerint teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. Ezek felhasználása, feldolgozása, másolása, terjesztése, tárolása a jogtulajdonos főszervező kifejezett hozzájárulása nélkül, a szerzői jogok megsértését jelenti, mely jogi következményeket von maga után.

A weboldalon található információk szabadon letölthetők, megjeleníthetők, és nyomtathatók, amennyiben azok személyes felhasználásra kerülnek.

 

Powered by GridGuyz